Ny formand i Aalborg Cykle-Ring

Ny formand i Aalborg Cykle-Ring

Efter eget ønske er David. D. Madsen stoppet som formand for Aalborg Cykle-Ring. Bestyrelsen har valgt at den nye formand for Aalborg Cykle-Ring skal vælges af klubbens medlemmer for at sikre bredest mulig opbakning. Der afholdes derfor ekstraordinær generalforsamling mandag den 23. august 2010 kl. 19.30 i Foreningshuset. Bestyrelsen har søndag den 30. maj 2010 konstitueret sig efter at David fratræder. Inge Conradsen varetager som næstformand posten som formand frem til den ekstraordinære generalforsamling.

David forlader formandsposten efter eget ønske, men forbliver som en god støtte i Aalborg Cykle-Ring – ligesom han stadig er ansvarlig for det forestående DM i holdløb, PostCup, JuniorCup og JCD-løb. Davids beslutning begrundes med en kombination af tidsprioritering og et ønske om at fokusere mere på opgaven som sportschef hos Team Stenca Trading og få mere tid på landevejen sammen med klubbens mange ryttere.

Bestyrelsen takker David for hans store arbejde, som han har ydet for Aalborg Cykle-Ring i mange år.

Vi glæder os til at se dig til den ekstraordinære generalforsamling den 23. august. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

Venlig hilsen Bestyrelsen