Tak for hjælpen ved DM i holdløb, PostCuppen og JCD-løbet

Herigennem vil AaCR gerne takke jer/dig for det store arbejde og engagement, som I hver især lagde i vores løb den 19. og 20. juni 2010 i Klarup.

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer og vi har modtaget mange roser for et veltilrettelagt og sportslig godt gennemført cykelløb.
Ryttere og forældre fra andre klubber har efterfølgende tilkendegivet at det var et flot løbsarrangement i Aalborg.

Har du lyst til at se lidt fra løbet, klik venligst på nedenstående link fra TV2-Nord, hvor bl.a. vores “fejeblad” er i Mogens Jørgensens fokus.
http://www.tv2nord.dk/default.asp?PageID=4&ProgrammeDate=20-06-2010 , se under “PostCup i Aalborg”.

På hjemmesiden kan du i øvrigt under “Billeder” se nogle gode fotos fra sleve PostCuppen og BikebusterCup.
Der kommer sikkert flere fotos fra holdløbet og JCD-løbet.

Endnu engang tak for hjælpen og god sommer!

DM i holdløb for senior er aflyst

Grundet blot fire tilmeldinger er lørdagens DM i holdløb for senior aflyst. Danmarks Cykle Unions DM-reglementet siger, at der minimum skal være fem tilmeldte hold for at DM kan gennemføres, og derfor må mesterskaberne aflyses.

“Jeg er utrolig skuffet over at der kun er fire holdt tilmeldt. F.eks. har Glud Marstrand-LRØ Rådgivning ikke ønsket at køre, selv om de ville være guldfavoritter i stærkeste opstilling. Med den manglende opbakning fra et dansk continentalhold og de de største klubteams kan det være at vi helt skal droppe DM i holdløb fremover,” udtaler Danmarks Cykle Unions direktør Jesper Worre til CyclingWorld.dk.

Holdløb bliver i øvrigt VM disciplin fra 2012, hvor den internationale cykelunion har besluttet at afvikle VM i holdløb for firmahold i weekenden før VM enkeltstart og linieløb.

Junior DM i holdløb afvikles helt som planlagt i Klarup ved Aalborg med første start kl. 14.00. Der er tilmeldt hele 7 hold – hvilket giver grundlag for et godt sportslig arrangement.