Tøjbestilling

Så er det igen tid til tøjbestilling til vinteren og evt. forårssæson 2011. Bestillingen foregår i klubben d. 28 september 17.00-19.00, hvor Birgitte Dalgaard og undertegnede vil være tilstede. Tøjet er i øvrigt med samme sponsorer og layout som 2010 tøjet.

OBS: Hvis du ikke har mulighed for at møde op og udfylde bestillingsblanketten selv, kan du ringe til mig på 22818139, men KUN i tidsrummet 17.00-19.00

Venlig Hilsen
Anders Lind

Vedr. planlægning af styrketræning

Nu kommer tiden snart, hvor nogle af jer ryttere påbegynder styrketræningen. Dette er i sig selv fornuftigt, idet undersøgelser har vist, at styrketræning kan forbedre en cykelrytters præstation ift. både udholdenhed og acceleration.
For at opnå forbedringer, og ikke mindst undgå tidsspild og skader, er det vigtigt, at man træner korrekt.
Jeg er snart uddannet fysioterapeut (jun. 2011) og er pt. også igang med at tage uddannelsen til Personal Training Specialist (P-PTS) gennem Tudor Bompa Institute (TBI). Sidst nævnte med specielt fokus på styrketræning.
 
Derfor vil jeg også gerne tilbyde min hjælp, hvis nogle af klubbens medlemmer har brug for det. Jeg kan kontaktes på 22818139 eller via mail: a.bundgaard.lind@gmail.com.
 
Mvh Anders Lind
 
 
 

 

Klubmesterskab Seniorer (2)

Hej alle medlemmer af Aacr

Nu har vi fået afholdt klubmesterskab i enkeltstart og linjeløb. Det var godt at se så mange børn og unge møde op og give den en skalle på trods af det dårlige vejr.
Tillykke til vinderne i de forskellige discipiliner og klasser. Vinderne af enkeltstarten har en medalje til gode. Den får I ved næste kommende lejlighed.

Vi har dog et hængeparti. Da der ikke var mange seniorer mødt op i onsdags, valgte vi at aflyse. Vi afholder derfor en skrabet udgave af klubmesterskabet på tirsdag d. 21/9, vi mødes kl. 17.00 ved klubben som sædvanligt og kører ud på ruten med start på Nørholm Skole. Der vil ikke være flagposter og tidstagere osv.

VH Jonas

Info vedr. klubmesterskab

Klubmesterskab for U11 og U13 køres selvfølgelig også samme dage. De bliver sendt afsted med u 15, men tæller for sig.
 
Praktisk meddelelse til enkeltstarten onsdag, så mødes vi på hjørnet af Restrup Engvej og Nørholmsvej og kører på vores intervalrute (trekanten).
Sportslige hilsner
Jonas
 

Klubmesterskab

Hej alle medlemmer af Aacr
Nu er det tid til at vi skal have kåret nogle klubmestre i forskellige klasser i enkeltstart og linjeløb. Hver disciplin er et seperat klubmesterskab, så vi får klubmestre i henholdsvis tt og linjeløb.
Enkeltstart er tirsdag d. 14/9-10 kl. 18 på vores intervalrute ved Nørholm. Seniorer kører 3 omg., ungdom 2 omg. og u 15 1 omg. Mødested på Nørholmsvej der hvor vejen går ud mod Ny Nibevej.
Vi har brug for 3. flagposter og 2 tidstagere.
Linjeløb afholdes dagen efter d. 15/9-10 kl. 18 på en rute bagved Nørholm med start og mål ved Nørholm Skole Vi kører ruten igennem inden start så alle er sikker på ruten. Seniorer + ungdom kører ca. 50 km. u 15 ca.
halvdelen.
Klasserne er delt op således at A,B,C og Junior kører mod hinanden, D og ungdom kører mod hinanden, og u15 kører mod hinanden. Samlet start for A,B,C,junior,D og Ungdom,  u 15 for sig selv
Der vil være en klubmesterpokal til hver af de 3 klasser som bliver uddelt til juleafslutning i klubben. Dette gælder også for enkeltstarten.
Vi har her brug for 5-6 flagposter og 2 til målfoto/rækkefølge.
Derudover håber vi på stort fremmøde fra forældre/familie og venner til at komme og heppe både tirsdag og onsdag, det giver altid en god motivation for rytterne.
Vh. Anders, Thomas, Peter og Jonas

Glemte sager i klublokale

Kære medlemmer.
 
I vores klublokale er der en del glemte sager. De er placeret på hylderne bag døren.
Der er bla. sko, cykelsko, grøn rygsække med diverse indhold, gul taxx hometrainer, blåt liggeunderlag, hjul i campagnolo pose, tom hjulpose, forhjul, tom rygsække mm.
 
Disse sager bedes fjernet inden d. 15. september 2010.
 
Med venlige hilsner
AaCR