Vedr. træningslejr 2011

Der har gennem længere tid været snakket om vores træningslejr 2011. På vegne af klubben og dens trænere vil jeg gerne opfordre alle, der overvejer at deltage i sådan en tur, om at møde til  klubaften mandag d.1 nov. kl. 19. Her diskuteres pris, dato, lokalitet, målgruppe osv.

Mvh. Anders

Klubfest 2010

Kære senior og junior ryttere.

Så er det igen blevet off-season og det skal selvfølgelig fejres med noget god mad og en lille én. I år holdes festen på den kinesiske resturant i det gamle “Rosdahls” ved havnen. Her der der buffet og fri øl og vin i to timer. Dette for 225 kr. Herefter er planen, at vi tager ud og spiller pool, og senere tager på pubcrawl i enten vestbyen eller øgaden. De der “overlever” dette, slutter i den jomfruelige gade.

Tilmeldingen sker til Anders Lind på mail: a.bundgaard.lind@gmail.com, eller sms: 22818139

S.U: 10. November ( ved senere tilmelding står man selv for at resevere bord på resturanten).

MVH Anders Lind

Mads Hardahl er udtaget til B – truppen på U23 landsholdet.

Danmarks Cykle Unions U23 landstræner Morten Bennekou har udtaget en A- og en B-trup med henblik på sæson 2011.

Alle ryttere er inviteret til i alt ni træningsamlinger over vinteren, og A-truppen er desuden inviteret til træninglejr på Lanzarote til januar.

“Den årgang der nu er sidsteårs U23 har altid være small, så vi har generelt en ung trup med mange spændende nye navne.

2011 byder som blandt andet på U23 Nations Cup, men også U23 VM i Danmark.

På klubbens vegne ønsker vi Mads tillykke med udtagelsen.

Klubaften i AaCR d. 1-11 kl. 19.00

Vi har fra klubbens side valgt at genindføre vores klubaften. Ikke helt i samme omfang som tidligere, men fremover kan man mødes, den første mandag i hver måned kl.19 i klubbens lokaler. Første klubaften er d.1.11 kl. 19-21 ( Forældre/rytter inf kl.19.00-19.30).

Det er ikke sikkert der vil være noget på programmet hver gang, men på disse aftener vil det bl.a. være muligt, for evt nye medlemmer at komme ind og høre lidt om klubben, træningstider, udstyr osv. De kan også bruges til at evaluere weekendens træning/løb, eller at få snakket om hvor vi kunne ønske os at komme på træningslejr.

Har du efterhånden fået en stor bunke cykeltøj i overskud eller er vokset fra noget, så kan du tage det med ind i klubben mandag den 1. november. Her kan du være heldig at bytte med en, som har noget du kan bruge i stedet for. Er du ikke så heldig, kan du donere dit gamle grej til klubben, som så kan låne det ud til et kommende medlem, der ikke helt har besluttet, om cykling er noget for ham/hende endnu. Det kan også være hjelme sko og skoovertræk. Vi mangler også et musikanlæg til vores spinninglokale. Så har du noget du overvejer at smide ud, må du meget gerne forære det til klubben i stedet for.

Hilsen AaCR

Vintertræning for U11-13-15

Vintertræning for U11-13-15 starter søndag d. 31-10 kl.10.00. ( Husk skærme, dækindlæg og sikkerhedsvest, se tidligere indlæg om klargøring til vintertræning)

Spinning starter torsdag d. 2-12 kl.17-18.

Vi glæder os til at se jer.

Hilsen
trænerteamet

Senior og Junior træning

Vintertræning på landevejen starter op igen lørdag d 23. oktober. Som tidligere kører vi kl. 10 lørdag og søndag fra klubben.

Vi starter blidt ud, med både distance og intensitet, så man kan roligt møde op, selvom man er i en skamfuld dårlig fysisk form, her efter en rolig oktober.

Fra og med næste uge, er der også træning tirsdag og torsdag kl. 17 fra klubben.

Herfra kører vi til Nr-Sundby, hvor vi kører nogle intervaller på en rundstrækning, der er delvist oplyst. Har man svært ved at nå i klubben til kl. 17 kan man bare møde op på den rundstrækning vi træner på, og køre modsat rundt. Det samme gælder hvis man punkterer. Så vender man bare og hopper på igen omgangen efter.

Ruten vi benytter er:
Voerbjergvej
Høvejen
Hvorup Kirkevej
Vangen
Hvorupvej
Lindholmsvej
Frederik Raschs vej

Husk at læse indlæg ang. vintercykel, lys og reflekser.

Venlig hilsen

Ulrik

Info på email

Hej alle

Pg.a. tekniske problemer med vores pc kan jeg for øjeblikket ikke maile info ud. Derfor vil al info blive lagt på hjemmesiden og ikke mailet ud i en periode.

Hilsen Lena 🙂