Hjemmeside opdateringer

Hej

Som du kan se, så er designet ændret lidt, og nogle nye funktioner indført:

 • Google kalender er indført til: Træningskalender og Klubkalender (+cykelløb?). Det gør det meget nemmere at opdatere kalenderene for os, og giver nye muligheder for folk med Google konto (+Android telefoner). På forsiden er der Google Agenda for: Træning og Klub. Den fulde kalender er indført under menu punkterne: Træning og Kalender.
 • Der er indført et “Email AaCR” punkt i menuen, som forhåbentlig gør det nemmere for interesserede at emaile klubben. Det er en Gmail adresse, som bestyrelse kan logge ind på og/eller eller få videresendt til deres private adresse. Som udgangspunkt modtager jeg alle mails herpå (som før).
 • CyclingWorld nyheder er fjernet fra forsiden for at give mere plads, men der er istedet indført et nyt menupunkt “Nyheder”, der nu indeholder nogen flere cykelnyhedskilder.
 • Billed feltet på forsiden er gjort noget større og nemmere at udskifte billeder i. Så husk at tage nogle gode billeder og send dem til mig, så vil jeg løbende udskifte billederne.
 • Pedalnyt feltet på forsiden er nu i fuld bredde, og der er ryddet lidt op i mulighederne i menuen.

Kommentarer, positive samt negative, modtages selvfølgelig gerne.

mvh Lars – Webmaster

Nyt fra Juniorerne

Klubbens nystartede junior Team er nu kommet rigtigt godt i gang med forberedelserne til den nye sæson.

Holdet består af Klaus Conradsen, Christian Nyvang, Kasper Kragh og Steffen Nielsen. Ulrik Binderup og Rasmus Dalgaard er træner for holdet

Holdet var samlet til den første træningssamling den første weekend i januar. Første dag blev rytternes kondition testet. For alles vedkommende var konditionen som forventet på denne tid af sæsonen. Under træningssamlingen blev der set på og valgt nyt cykeltøj. Så når I møder klubkammerater med andet cykeltøj, er det junior rytterne, tøjet bærer klubbens navn. Lørdag morgen begyndte med 2 timer på landevej, det blev til et ”glatføre kursus” hvor alle heldigvis kom helskindede hjem til kondicyklerne og flere kilometer i benene.

Der skal fra juniorerne endvidere lyde en stor tak til de sponsorer som er gået ind og har støttet dette projekt, med penge eller ydelser som tøj og cykler. Så nu mangler der bare noget bedre vejr, så drengene og deres trænere kan komme ud og vise sig frem på landevejene og podierne i ind- og udland.

Hilsen Junior holdet

Indkaldelse til Generalforsamling 2011

Aalborg, den 17. januar 2011

Bestyrelsen indkalder hermed alle klubbens medlemmer aktive som passive til generalforsamling 2011. Vi ser frem til at I alle møder talrigt frem – både ryttere og forældre. Vel mødt!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i AaCR

Dagsorden for generalforsamling den 7. februar 2011, kl. 19.00

 1. Valg af dirigent
 2. Formandens beretning
 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab
  1. Budget 2011
  2. Fastsættelse af kontingent
 4. Indkomne forslag
 5. Valg af formand/kassere
 6. Valg af 2 eller 3 bestyrelsesmedlemmer, øvrige valg til bestyrelsen samt valg af 2 suppleanter
 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant
 8. Præsentation af Team AaCR Junior Elite
 9. Eventuel