Billeder til hjemmesiden

Hej

Det er gået lidt i stå med at få taget, og sendt billeder ind til hjemmesiden, så derfor lige en reminder.
Man kan komme af med sine billeder til mig på flere forskellige måder:

1) Hvis det ikke er flere hundrede, så vedhæft dem bare til en mail, til mig.
2) Vedhæfte dem til et nyt emne i vores forum. Se mere her.
3) FTP uploade hvis man har mod på det. Detaljer kan fåes ved henvendelse til mig.
4) Smide en skive i min postkasse.

Med håb om lidt mere billedinput 🙂

mvh Lars

Jysk-Fynsk mester fra Aalborg Cykle-Ring

Ved weekendens Jysk-Fynsk Mesterskab i Sønderborg kørte Aalborg-rytter Rasmus Egtoft Jensen sig til en guldmedalje og kan nu kalde sig for Jysk-Fynsk meter det næste år. Rasmus der kører i børne-ungdomsklassen U15 henviste alle konkurrenterne til sekundære placering ved at vinde hovedfeltets spurt. ”300 meter inden spurten var jeg lukket inde, men pludselig så jeg et hul og derfra spurtede jeg – og kigge ikke tilbage” siger Rasmus Egtoft Jensen. Næste store mål for cykelrytteren er etapeløbet ”Tour de Himmelfart” som køres i Kr. Himmelfartsferien, hvor Rasmus Egtoft Jensen stiller til start sammen med 15 af Aalborg Cykel-Rings rytteren i aldersgrupperne fra 13-18 år.
For det nyetablerede juniorhold var der også pointgivende placeringer, hvor Klaus W. Conradsen kom i mål på en flot 10. plads. I et løb der blev domineret af Concordia Forsikring Himmerland og hvor mange havde punktering som følge af de regnvåde veje i det sønderjyske.
Hos herrerytterne blev A-klassen blev vundet af Marc Hester, Christiana Watches-Onfone. For de lokale ryttere blev det i B-klassen til en 6. plads til Torben Andersen og en 14. plads til Anders Lind, der kørte i mål på et punkteret baghjul, men alligevel kørte sig til en flot placering. I U17 klassen blev Thomas Sandstrøm nummer 16.

I søndagens løb i Rødekro var med lokale briller følgende placeringer. I B-klassen spurtede Kristian Sørensen sig til en flot 4. plads og Jimmi Purkær kørte på den glatte og meget krævende rute præget af kraftig vind til en 11. plads. Asger Kolding kom i C-klassen på en 6. plads og vil inden længe have tilstrækkelig med point til oprykning til B-klassen. Hos juniorholdt var der igen gode placeringer med en 8. plads til Klaus W. Conradsen og en 13. plads til Christian Nyvang. Hos U15 rytterne kom den nykårede jysk fynsk mester Rasmus Egtoft Jensen i mål med hovedfeltet og vandt denne spurt, hvilket gav en 7. plads da en stærk udbrydergruppe tog de første seks placeringer.
I den kommende weekend er der deltagelse i løb i Nyborg og Randers.

Aalborg cykle ring viser flaget.

Lørdag d. 14-5 kl. 10,00 deltager U11-U13 og U15 i Team Ryngebys cykelløb.
Cykelløbet starter fra KFUM hallen, Underlien i Hasseris. Ruten er på 76 km.
Cykleløbet køres til fordel for børne cancer fonden.
Har man lide ekstra tid, er andre fra klubben velkommen til at heppe eller cykle med, hvis man vil deltage koster det 150,00 kr.

Vi ønsker god tur.

Ring send sms til claus med spørgsmål 25577324

Præsentation af et nyt junior-elite projekt

Aalborg Cykle-Ring har hermed glæden af at indbyde til præsentation af et nyt junior-elite projekt, som bliver “rugekasse” for udvikling af nordjyske cykelryttere og samtidig giver mulighed for at unge cykelrytter kan blive i Aalborg for at dygtiggøre sig i deres sportsgren.

Vores 4 juniorryttere er geografisk fra: Svenstrup, Brønderslev, Bælum og Vester Hornum.

Mød rytterne onsdag 11/5 kl. 16.00 på Torvet i Nørresundby. I tilfælde af mindre godt vejr rykker vi ind i Spar Nord Bank, Nørresundby.

Mvh.
Aalborg Cykle-Ring

Præsentaton-af-AaCR-Junior-Elite-hold

Præsentation af juniorholdet og Spar-Nord Fonden

Klubaften d. 9 maj – “liret styrbånd”

Kære ryttere
Til næste klubaften d. 9 maj kl. 19.00 vil temaet være “liret styrbånd”. Her kan du lære hvordan du selv montere styrbånd perfekt. Først vil Anders Lind forevise, hvordan dette gøres korrekt og bagefter kan du selv prøve. Hvis du trænger til nyt styrbånd på din cykel er du velkommen til at medbringe cykel og en pakke styrbånd, så hjælpes vi ad med dette. Endvidere skal der monteres nye sadler på spinningcykler og ryddes lidt op i lokalet, så der vil vi også gerne have din hjælp.

Venlig Hilsen
Anders Lind