Har du en banerytter “i maven”??

Onsdag den 29. juni 2011 har du mulighed for at deltage i en tur til cykelbanen i Aarhus. Mødetid ved klubben er 14:00 og Afgang er 14:15.
Onsdag aften kl. 17 er en normal træningsdag for ungdomsrytterne fra Aarhus. Det betyder, at klubbens normale ungdomstræner vil være til stede, og kan øse ud af hans erfaringer. Vi forventer at være tilbage i Aalborg ved 21-tiden.

Der er specielle forhold som du skal bemærke:
– Cykelhandsker er obligatoriske.
– Du skal derfor medtage din landevejscykel.
– Der skal køres på hjul til dæk og slange, da lukkede ringe slides uhyggeligt hurtigt på cementen i Aarhus, fordi den har været sandblæst mange gange.
– Medbring madpakke og drikkelse

Cykelbanen ligger på Jyllands Alle i Aarhus. Adressen er Jyllands Alle 79, 8000 Aarhus C.
Vi vil forsøge om vi kan låne/leje nogle banecykler, så i får den helt rigtige fornemmelse af at køre på bane. Men det ved vi først om lykkes når vi kommer derned.

Vores guide er 64 årige Steffen Munch Hansen fra CCH-Hjørring, der i 2010 blev europamester i banecykling i Manchester i England.
Den flotte titel blev erobret i pointkørsel i klassen for veteraner. Modstanderne var rutinerede, tidligere professionelle cykelryttere, og ukendte Steffen fra Sæby skulle blandt andre køre imod Geoffrey Cook, der kørte OL i München i 1972. Udover guldmedaljen i pointløb, vandt Steffen Munch også sølvmedalje i forfølgelsesløb samt bronze i sprint. Steffen er født i København og opvokset i Aalborg, hvor viljen til sejr blev grundlagt.

Tilmelding senest den 22. juni 2011 til Henrik: henrikjess@aalborg.dk

PS. Der arrangeres buskørsel. Hvis der er flere der ønsker at deltage end der er plads til i klubbussen koordineres kørsel.