Klubaften 5/3 – Tøj / Licensaften

  • Køb af tøj og tøjafhentning ( for dem der er bestilt i december). Husk dankort, da vi håber at kunne lave betaling via vores netbutik.

 

  • Licensansøgning – via det nye elektroniske system. Husk dankort, da ansøgningen skal betales ved ansøgningen.

 

PS. Vi håber på, at vores tøj når op til os fra Italien. Leverandøren har lovet levering i Aalborg den 5/3. Desuden har Distrikt Jylland/Fyn adviseret at det nye elektroniske system som skal anvendes til licensansøgningen er klar til brug primo marts.

Update fra Mallorca

Siden sidste rapportage hernede fra er det sket lidt, desværre ikke al sammen af det gode. Mandag var hviledag, som blev brugt på 1-1½ times rulletur og derefter hygge af forskellig slags. Der blev shoppet lidt, drukket café-kaffe og selvfølgelig hvilet, hvilket gøres bedst i sengen på værelset. Selvom det var rart med en hviledag blev tiden lidt lang for de fleste. Generelt ligner dagene hinanden meget. Vi står op kl. 8 og spiser morgenmad, kl. 11 kører vi ud på træningsturen og er væk indtil sidst på eftermiddagen. Derefter går resten af dagen med små indkøb, tøjvask, hvile med en bog eller computeren. Generelt træner vi mellem 3 og 6 timer, dog er det lidt forskelligt hvordan intervallerne er sat sammen. Jeg indledte dette indlæg med at skrive, at ikke alt nyt var af det gode. Det skyldes at vi har haft en del sygdom hernede. Brian, Mikkel, Asger, Ulrik, Sebastian og Christian har alle være enten små syge med dårlig mave og nogle også med opkast. Sebastian og Christian var endda forbi hospitalet igår, da de igår aftens fik det meget skidt. De fik et drop og noget medicin for maveinfluenza og blev derefter sendt retur til hotellet. Hvad al den sygdom skyldes er svært at sige, men den store mængde træning gør sikkert sit til at immunforsvaret ikke er helt tip-top. Imorgen er det hviledag og så krydser vi fingre for at alle rytterne er klar til lørdag og søndag, som bliver de sidste dage på cykel hernede.

Det var alt for nu. På gensyn i Danmark.

Mvh. Drengene på Mallorca

Dagbog fra Mallorca: dag 1-3

Dag 1: Efter natkørsel til Hamburg lufthavn, ventetid i lufthavnen og en flyvetur uden meget søvn, var det nogle trætte ryttere der ankom til hotellet Roc Leo i Palma. Heldigvis kunne vi få værelserne allerede kl. 10. Herefter tog de fleste et par timer på øjet og gjorde deres cykler klar. De af os der havde lejet cykler kunne med glæde konstatere at der allerede stod 5 lækre cykler klar til os på hotellet. Kl. 15 var det tid til at få rullet en lille tur og det blev til 2 timer i behersket tempo. Hotellet er forresten OK uden at være pranglende på nogen måde, dvs. det vil ikke være et sted man tog hen hvis formålet var at holde en “rigtig” ferie, men til vores formål er det ok. En anden vigtig ting på en træningslejr er naturligvis buffeten på hotellet. Der er der lidt blandede meninger blandt rytterne. En samlet konklusion må være, at det er nogenlunde fornuftigt og der er de basale ting som salat, kartofler, ris og pasta. Kvaliteten på kødet kunne dog være bedre, men igen så har vi jo heller ikke indlogeret os på Hilton. Vejret den første dag var skønt. Sol og ca. 17 grader, så humøret var højt og den første tur kan vel sammenlignes med at se en flok køer komme på græs for første gang efter vinteren:)

Dag 2: Vi vågner til en skyfri himmel og dejligt vejr. Stemningen ved morgenbordet er god (alle er stadig friske) og vi ser frem til dagens træning. Der er planlagt en tur på 4-5 timer i let kupperet terræn. For de der kender Mallorca kørte vi på den sydøst lige del af øen. Vi kørte 2×25 min medium intervaller og efterfølgende distance-intensitet med godt pres på. Inden vi var hjemme sagde cykelcomputeren 160 km og 4,45. Måske et lidt for hårdt udlæg hvem ved?!

Dag 3: Himlen er overskyet og mørk, benene er ømme og stive og gejsten fra igår et faldet mindst et par procent! Planen for dagen var at kørte to grupper. En gruppe der ville køre en lang distancetur på 200 km og en anden gruppe som ville køre godt det halve og til gengæld køre nogle intervaller. Undertegnede var med i sidstnævnte gruppe. Vi startede ud i bygevejr og de første 2 timer blev kørt i næsten konstant regn. Intervallerne gik ok, selvom benene, for mit vedkommende, var langt fra gårsdagens niveau! Efter intervallerne kørte nogle hjem, mens andre tog 1½ time mere. Vejret klarede efterhånden op og vi fik en fornuftig tur på 115 km. De tre hårde seniordrenge (ulrik, mads og jimmi) fik kørt 206 km. og det var vist gået rigtig godt, selvom Ulrik efterfølgende havde følgende kommentar til Jimmis kørsel på dagen “den dreng er syg i hovedet”. Selvfølgelig kærligt ment og refererende til en meget velkørende Jimmi 🙂

Det var vist alt for nu. Om 20 min venter buffeten og imorgen venter de første rigtige bjerge. Update følger..

Mvh. Formanden og resten af rytterne på Mallorca

Tysklandstur 2012

Klubben arrangerer igen i år en tur til to løb i Tyskland i slutningen af marts, nærmere betegnet fra fredag d. 23. marts til søndag d. 25. marts, hvilket er en enestående mulighed for at optimere ens forberedelser til den danske sæson. Løbene det drejer sig om er:

Rund um Ascheffel d. 24. marts.
Giro Nortorf d. 25. marts. (sommertid Start)

Vi har fra Tyskland fået opfordring til at tilmelde os hurtigt da arrangørene forventer en ekstra stor interesse for løbene i år.
Så du skal nok ikke vendte forlænge med at tilmelde dig.

Alle ryttere i klubben der har løst licens for 2012 kan deltage på turen, forudsat at deres licens er søgt i rette tid, så den er klar til afhentning på forårsmødet i distriktet i midten af marts.
Husk at søge din licens.

Klubben arrangerer overnatning og kørsel.

Der er forudbestilt 30 sovepladser på B & B Dannevirke. Pladserne vil blive fordelt til rytterne først og skulle der så være pladser til overs kan disse så benyttes af forældre. Der har de fleste år, været plads til familierne også.

Mødetid i klubben fredag d. 23. marts ca. Kl. 16.00 (nærmere info følger) så vi er klar til løb lørdag. Der er ca. en halv times transport mellem B&B Dannevirke og de 2 løbssteder.

Første start lørdag: nærmere følger
Hjemkomst: søndag aften ca. kl. 20.00

Praktiske ting: Nærmere følger senere HUSK DOG ALLEREDE NU PAS, hvis dette skal fornyes.
Og husk gearingen for ungdom ikke er som i Danmark

Yderligere informationer om de to løb kan findes på www.athletico-radsport.de (Ascheffel) og www.rsg-mittelpunkt.de (Nortorf). Som noget nyt tilmelder man sig selv online på de to klubbers hjemmesider. Hvis du skulle have problemer med at tilmelde dig så ring til Torben. Husk du kan ikke opgive dit licens nr. da du først får den lige op til løbet.

Prisen for turen inkl. Overnatning, forplejning, kørsel, udgør efter klub tilskud den nette sum af 550 kr. pr. rytter. Det er billigt.
Seneste bindende overnatnings/kørsels tilmelding er 1 marts 2012 til Torben Skjellerup på tlf. 2249 7770 eller på acr.tildmelding@gmail.com

Vigtigt er det at tjekke gearing. Her er tilladte gearing for Tyskland. Spørg evt. din træner til råds.

Piger
U19 1992/93 – strækning per pedalomdrejning 7,93 m
Drenge
Maksimumsgearing i meter/pedalomdrejning
U15 1996/97 – strækning per pedalomdrejning 6,10 m
U17 1994/95 – strækning per pedalomdrejning 7,01 m
U19 1992/93 – strækning per pedalomdrejning 7,93 m

Venlig hilsen Torben Skjellerup

Klubben skal have nye nøgler

Har du en nøgle liggende til klublokalerne hos Aalborg Cykle-ring skal den gerne returneres til klubben. Tag den venligst med til Generalforsamlingen den
6. februar eller send den senest den 8. februar til Birgitte Dalgaard, Bykrogen 5, 9200 Aalborg SV. De personer som skal bruge en nøgle til klubbens lokaler vil modtage en ny nøgle og få oplysninger om kode og kodeord til alarmen.

Hilsen Birgitte Dalgaard