Udlevering af licenser og tøj

Licensudlevering

Mandag den 2.april 2012 kl. 19.00 vil du, som har

bestilt licens inden den 17/3 2012 have mulighed for

at hente licenskort samt rygnummer i klubben.

 

Skal du kører indledningsløb på søndag, vil jeg også

være i klubben på lørdag kl. 10.00, hvor du også er

velkommen til at hente licensen/rygnummer.

 

Har du bestilt din licens efter 17/3 skal du hente din

licens og rygnummer ved indskrivningen til dit første

løb.

 

For at få udleveret dín licens, skal du have

 betalt dit kontingent.  Dette gør du i shoppen

 på AACR´s hjemmeside.

 

Tøjudlevering

Husk også at der er udlevering af tøj på mandag,

men kun til dig som har købt via shoppen.

Tøj som er bestilt til standerhejsning er ikke leveret

fra leverandøren endnu.

 

Hilsen Birgitte Dalgaard

Løbsberetning fra Nordtyskland

Sæson 2012 er nu for alvor skudt i gang. De to løb i Nordtyskland markerer både forårets komme og samtidig har vi stillet urene en time frem – så nu er det sommertid og dermed løbstid!

I ugerne op løbene indløb der afbud fra flere ryttere i klubben, hvilket betød at der kun stillede 5 ryttere fra klubben til start. Men fokus var hele tiden, at fokusere på de ryttere som havde valgt at vise klubbens farver. Og lad det være sagt med det samme – det gik godt. Det ser ud til at vintertræningen i Aalborg Cykle-Ring har båret frugt. De tre junior-ryttere Steffen Nielsen, Mikkel Skjellerup og Viktor Kodal præsterede godt i begge løb og kom hjem med feltet begge dage. Rytterne var tilfredse og glade for at prøve kræfter med junior-klassen. Steffen som nu er 2. års junior kunne således give erfaring videre og tilsyneladende virkede dette. I junior-klassen ser det ud til at klubben inden længe har 5-6 ryttere til start og det er ikke” så ringe endda” taget i betragtning at 3 af ”vores” juniorer er på juniorteams i Herning og Nr. Søby. Viktor er i øvrigt ny mand i klubben, da han har flyttet sin licens fra CCH – Hjørring.

I damejuniorklassen stillede et let skadet Diane Windfelt-Schmidt til start søndag. Det blev mest til en god gang træning på en solrig søndag i Giro Nortorf. Til historien hører at Dianas far (Ole) traditionen tro indtog rollen som grill-mester lørdag aften på B & B Dannevirke. Og igen var der dømt 4 ud af 5 gafler til grill-mesteren. Tak for indsatsen J

Resultatmæssigt var løbene ”ned og op” for Rasmus Egtoft Jensen. Lørdag udgik han med gearproblemer. Og søndag var han tæt på en podieplacering. På første af de 6 omgange kom der et 6 mandsudbrud af sted. Men desværre blev gruppen sprængt midtvejs i løbet og der blev opbygget et pænt hul til de resterende 3 mand. I forfølgergruppen vandt Rasmus spurten og dermed en flot 4. plads ud af de 55 startende U17-ryttere. For Rasmus var det god start i U17-klassen som han nu er rykket op i.

Turen til de nordtyske løb ved Rendsburg kan vart anbefales. Teknisk er det nogle gode ruter, som begge er totalafspærret for anden trafik. Giro Nortorf har tidligere haft nogle ”trælse” passager, men ruten er nu ændret til stor tilfredsstillelse hos rytterne. Løbene i Nordtyskland markerer sæsonstarten og fra alle der deltog lyder en varm anbefaling om at lave en ”familietur” ud af disse løb – ligesom vi markere sæsonafslutningen med løbsweekend i Tønder og Bov (Padborg).

 

 

 

 

 

 

Abbonnér på KlubNyt

Nu er det muligt at få en email tilsendt når et nyt indlæg udgives i KlubNyt.

Vælg punktet “Abbonnér på KlubNyt” i menuen til højre. For hjælp hertil, log ind i AaCR Only og vælg “Hjælp til Hjemmesiden”.

Sæt X i kalenderen

Grib allerede nu din blyant og sæt kryds i kalenderen, hvis nedenstående har din interesse. For de mere ”elektroniske” er det også okay blot at tage sin smartphone eller hvad du bruger for at holde styr på dine aftaler.

7. april 2012
Løbssæsonen 2012 starter for alle klasser med enkeltstart i Varde.

9. maj 2012
”Cyklesportens dag”

Alle landets cykelklubber holder denne aften ”Åbent hus”. Vi vil gerne invitere inden for i vores fantastiske sportsgren – uanset om man er til bredde eller elite. Denne dag er ikke tilfældig, da det er dagen efter at Giro d’Italia forlader Danmark, og derfor holder vi dørene åbne. DCU og AaCR aktiverer den landsdækkende og lokale presse.

Vi vil gerne denne aften tage imod en masse nysgerrige børn, unge og voksne, der gerne vil dyrke cykelsport. Vi forventer at ”Cyklernes dag” bliver en årlig tilbagevendende begivenhed. Vil du være med til at arrangere? Send en mail til bestyrelsen@aacr.dk

23. juni 2012
”Postmaster Gran Fondo”. I forbindelse med DM i Hammel inviteres til at prøve kræfter med DM-ruten. Gran Fondo kendes bl.a. fra Italien, hvor denne type løb ofte trækker mellem 2.000 – 3.000 ryttere. I Hammel køres i to udgaver: Gran Fond-udgaven på 90 km for licensryttere og supermotionister samt en Postmaster udgave på 60 km for motionister. Til ”skræk og advarsel” køres på en 10 km rundstrækning, hvor Pøt Mølle indgår!

Se mere på www.dm2012.dk

3. – 7. juli 2012
Randers Bike Week. Nyt 5 dages etapeløb i Randers. Deltagelse for alle klasser mellem U13 og H50. En god start på sommerferien.

Information og tilmelding: www.randersbikeweek.dk

6. – 9. august 2012
CYKEL CAMP 2012. DCU indbyder alle U13, U15 og U17 ryttere til en spændende uge i sommerferien. På cykel-campen bliver der lagt vægt på: Cykeltræning, kost, andre fritidsaktiviteter, socialt samvær og oplevelser. Igen i år holdes campen på Vildbjerg Idræts- og kulturcenter, lidt uden for Herning.

www.cyclingworld.dk under DCU nyheder (29.02.2012)

 28. august 2012
SPAR NORD medalje- og sponsorløb. Denne eftermiddag starter vi med at byde alle børn og unge til at prøve et rigitig cykelløb. Vi laver simpelthen Nørresundbys gågade om til en cykel – velodrome – hvor alle der gennemføre modtager en medalje og et diplom. Vi starter allerede kl. 15. Sidst på eftermiddagen er der sponsorløb, hvor voksne dyster om en mega stor pokal. Vi skal bruge frivillige til forskellige funktioner.

1.      september 2012
CYKELGEAR-LØBET. Alle mand af huse. Nu kommer der 700-800 cykelryttere fra hele landet til Klarup for at køre cykelløb. Som noget helt nyt åbner vi op for en motionsklasse, hvor også motionister får mulighed for at afprøve et rigtigt cykelløb på samme rundstrækning som de øvrige licensryttere. CYKELGEAR-LØBET er for alle klasser fra U11- H60. Vi har denne dag brug for alle de hjælpere vi kan få! Og husk vi har den regel, at man som rytter i Aalborg Cykle-Ring gerne må stille til start i vores eget licensløb, når blot man ”skaffer en hjælper”. Vi glæder os til at lave et kanon cykelløb sammen med jer  🙂

Login i AaCR Only

Brugernavn er dit fornavn, og Adgangskode er dit fødselsår. Eksempel:

Brugernavn     : lars

Adgangskode : 1965

I tilfælde af navnesammenfald, tilføjes første bogstav af efternavnet, f.eks. larsr

Træningslejr i Hjørring

Hermed en kort praktisk info om den kommende weekends træningslejr i Hjørring. Vi mødes 14.30 i klubben og pakker baggage osv. i bussen. Derefter cykler vi mod Hjørring vandrehjem hvor vi skal bo. Claus vil stå for drenge/pigerytternes træning og Anders og Ulrik for de resterende. Du skal medbringe træningstøj til forskelligt vejr, energiprodukter (hvis du bruger det), alm. tøj, toiletgrej, håndklæde og sengelinned. Egenbetalingen for turen er 500 kr. det resterende beløb betales af klubben. Prisen dækker overnatning incl. 2x aftensmad, 2x morgenmad, 2x madpakker til frokost og transport af baggage og evt. ryttere.

Købe / bestille tøj ifbm. Standerhejsning på Lørdag.

På lørdag til standerhejsningen vil Birgitte være i klubben, og der vil være mulighed for at købe tøj og bestille til vores næste bestilling hos leverandøren, som vil være på mandag. Vi bestiller ikke ret meget tøj til lager ud over kort trøje og kort buks, så sørg for at få bestilt senest mandag den 12. Marts. Tøjet kan bestilles på mail rikke@langagergaard.dk eller hos Birgitte på lørdag.

Hilsen Birgitte Dalgaard og Rikke Langagergaard

Standerhejsning lørdag den 10. marts 2012 kl. 10.00

Indbydelse til standerhejsning i AaCR lørdag den 10. marts 2012 kl. 10.00

Vi vil hermed gerne indbyde til et af årets store begivenheder i AaCR, nemlig standerhejsning. Der vil af trænerne blive tilrettelagt forskellige ruter, så alle, såvel store som små, vil få mulighed for nogle gode timer på cyklen.

Vi gør opmærksom på, at forældrer er meget velkomne til at cykle med.

Efter en forhåbentlig god og veloverstået tur på cyklen, mødes vi i klubben, hvor der vil blive serveret suppe, kage, sodavand, kaffe og te.

I håb om nogle hyggelige timer, og på glædeligt gensyn! Aktivitetsudvalget for sportsudvalget

PS. Skulle I have lyst til at bage en kage til arrangementet, mail da til:
hardahl.limfjordsvej@mail.dk eller acr-tilmelding@gmail.com