Sæsonafslutning Tønder-Bov 2012

Hej alle cykelryttere og forældre i Aalborg Cykle-Ring ;0)

Igen i år arrangeres der til årets sidste cykelløb i Tønder-Bov med mulighed for fælles overnatning for klubbens ryttere og forældre. Efter ”først til mølle princippet”.

Vi overnatter på Holmgård, Holmvej 8, Kliplev, 6200 Aabenrå. Holmgård ligger nord for Kliplev ca. 12 km nord for grænsen. Her er der plads til 38 personer. Overnatning i hytten koster 50 kr. pr. snude – uanset om du vælger 1 nat eller 2 nætter. Og til campingfamilierne så er der mulighed for, at sætte sin vogn i gården – 100 kr. pr. vogn.

Jeg er kontaktperson til tur/hytten/kørsel.

Vi har Holmgård fra fredag ved 19-tiden til søndag frokost. Jeg vil gerne når i tilmelder jer, at I sender en mail til mig ( frauvinther@hotmail.com ). Og at i skriver hvornår i forventer, at ankomme? Antal personer? Husk et mobilnummer eller mailadresse i kan træffes på !0)

Der tilbydes fællesspisning og udgifter fordeles og opkræves dermed i forhold til hvem der har spist hvad….men det bliver ”ryttervenlig forplejning”

Vi laver to priser, da der måske er nogen der først ankommer lørdag eftermiddag.

Fredag – søndag: incl. 2 gange morgenmad, 2 gange middagsmad og 1 gang aftensmad Pris… ????? pr. person.

Lørdag – søndag: incl. 1 gang aftensmad, 1 gang morgenmad og middagsmad søndag. Pris….?????? pr. person

Tilmelding skal ske senest den 21. september 2012. Da der kun er 9 pladser i bussen incl. Chauffør. Derfor er det vigtig at I angiver om i kan have nogle ryttere med i bilerne? Tilmelding til fælleskørsel skal ske i webshoppen.

Kørsel sker ud fra klubbens almindelige regler.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig tur……

Med venlig hilsen

Lisa Vinther