Bike Camp på BGI akademiet

Hej igen cykelklubber

Før sommerferien fortalte jeg jer om vores Bike Camp i efterårsferien på BGI akademiet. Nu har vi fået lavet en lækker lille flyer til arrangementet, som jeg har vedhæftet. Der er stadig pladser på Bike Camp – husk at sprede den i jeres cykelnetværk.

Med venlig hilsen
Rasmus Bak
Kursuskoordinator

Gramvej 3, 8783 Hornsyld
Mobil: 4214 7487
E-mail: mailto:rasmus.bak@bgi.dk
www.bgiakademiet.dk

XC Eliminator 15. september i Randers

ER DU FRISK PÅ EN OMGANG MTB RÆS, I EN SPURT MOD TRE AF DINE VENNER?

Sporet er hurtigt, din puls kører på maks., men du vil ikke tabe til dine tre kammerater der ligger lige bag dig. Der bliver fart på, og masser af fed race i Randers d. 15. september til Danmarks første Cross country Eliminator (XCE).

Søndag den 15. september sætter vi alle kræfter ind på at lave et arrangement, der organisatorisk og sportsligt vil vise en høj klasse, ligesom vi har set i Varde og andre steder, men nu med en ny disciplin, hvor det ikke kun er ham med de største lår der kan vinde.

Ruten er 650 meter lang med masser af sjove forhindringer med god bredde, så der er rig mulighed for overhalinger. Sporet er bygget efter UCIs reglement for et Eliminator spor. Med det sagt, er det et rigtig hurtigt spor, og dermed også et virkelig tilskuervenligt spor.

Løbet afvikles i Team Bertelsens grusgrav i Randers, som er beliggende lige udenfor Randers med 1 km til E45.

Info om parkering m.m. kommer op på vores hjemmeside under løbsinformationer snarest muligt. http://xce.dk/ og på vores Facebookside https://www.facebook.com/CrossCountryEliminatorDk?fref=ts

OGSÅ FOR ”MOTIONISTER”: Godt nok har vores spor bl.a. et 5 meter langt hop og nogle andre lidt tekniske udfordringer. Men dog er det hele lavet, så man sagtens bare kan trille sporet uden at have et specielt teknisk niveau.

Her kan i se et course preview fra sporet: http://www.youtube.com/watch?v=DHkb7mjLcQA

KLASSER, DISTANCER, STARTBEGYR OG ALLE ANDRE INFORMATIONER:

På vores hjemmeside http://xce.dk/ finder du alle informationer, og tilmeldingen klares kun online, ingen eftertilmelding!

Tilmeldingen lukker onsdag den 11. september kl. 24.00 – brug dette link:

http://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=654

Det er en meget stor hjælp for os, hvis I vil være søde at registrere/tilmelde jer i god tid før løbet. Det har stor betydning for vores muligheder for at tilbyde et arrangement, som er koordineret korrekt efter deltagerantallet nogenlunde inden dagen. Så vis arrangørerne hensyn/respekt og tilmeld jer lige så snart tilmeldingen åbner!

Præmier, hovedpræmien for at vinde elite mænd klassen er en Yeti jakke til en værdi af 1900 kr., super let og fræk, sponsoreret af bertelsen.nu. Der vil også være fede præmier til alle podie placeringer i samtlige klasser. Udover det vil der også være en helt masse lodtrækningspræmier til alle, der bare kommer for at køre med og have en sjov oplevelse.

På gensyn den 15. september i Randers