Aalborg Cykle-Ring indbyder til hjælper-, rytter- og forældrefest

Som afslutning på en god sæson, vil klubben gerne invitere alle til fest. Det er en god lejlighed til at møde alle dem som I løbet af sæsonen ”gav en hjælpende hånd” til et af vores arrangementer eller dem der hver uge sørger for at vi har et unikt træningstilbud til store som små i klubben.

Lørdag den 5. oktober kl. 18.00 i Foreningshuset, Ny Kærvej 2A.

Klubben er vært ved en buffet og den første drik. Herefter er der naturligvis kildevand ad libitum – øvrig drik bedes du/I selv medbringe. Der serveres kaffe/the senere på aftnen.
Generelt ser vi tilbage til en (snart) veloverstået sæson med god opbakning til træning, arrangementer og gennemførsel af og i løb. Og så har vi igen rigtigt mange som har tegnet licens og endnu flere som har deltaget utrætteligt i træningen. VI gælder os også over de mange nye medlemmer som er kommet til i løbet af året – alle er velkomne til festen!
Vi håber at du/I har lyst til at deltage. Tilmelding sker ved at sende en sms til Lisa Vinther: 6172 1419. Husk venligst at angive hvor mange I kommer. Tilmeldingsfristen er søndag den 29. september 2013
Hvis du/I mod forventning er forhindret, håber vi naturligvis, at du er klar næste gang vi kalder.

På gensyn, venlig hilsen
Bestyrelsen

Cykelløb i Tønder og Bov

Hej alle cykelryttere og forældre i Aalborg Cykle-Ring

Igen i år arrangeres fællestur til årets sidste cykelløb i Tønder og Bov. Klubben tilbyder mulighed for fælles overnatning og spisning for klubbens ryttere og forældre. Turen udbydes efter ”først til mølle princippet”.

Vi overnatter på Holmgård, Holmvej 8, Kliplev, 6200 Aabenrå. Holmgård ligger nord for Kliplev ca. 12 km nord for grænsen. Her er der plads til 38 personer. Overnatning i hytten koster 50 kr. pr. snude – uanset om du vælger 1 eller 2 nætter. Og til campingfamilierne så er der mulighed for, at sætte sin vogn i gården – det er GRATIS .

U11-13-15 og U17 skal medbringe luftmadrasser. Da de sover i fællesrum.

Lisa er kontaktperson til tur/hytte/kørsel.
Vi har Holmgård fra fredag ved 19-tiden til søndag frokost. Vi vil gerne når I tilmelder jer, at det sker på mail frauvinther@hotmail.com og når den er modtaget, sender der bekræftelse tilbage. I bedes skrive hvornår I forventer, at ankomme? Antal personer? Hvad i gerne vil hjælpe med (læs nedenstående) Husk mobilnummer eller mailadresse I/du kan træffes på.

Forplejning: 2 gange morgenmad (lørdag og søndag), frokost (lørdag) og aftensmad (lørdag). Prisen beregner vi dernede, når indkøbene er færdige og udgiften er kendt. Husk venligst at medbringe kontanter til mad og overnatning.
Vi skal bruge hjælp til nedenstående og der skal meldes tilbage ved tilmelding. Hvad I vil sættes på. Rytterne er fritaget 
1. Morgenmad lørdag og søndag,
2. Frokost (lørdag i Tønder)
3. Tilberedning aftensmad (lørdag i Kliplev)
4. Oprydning inden afgang (søndag morgen – I princippet hjælper alle, men 3-4 skal gå de sidst efter).

Da der kun er 9 pladser i bussen inkl. chauffør. Vi beder jer angive om I kan have nogle ryttere med i bilerne. Tilmelding til fælleskørsel skal ske i webshoppen. Kørsel sker ud fra klubbens almindelige regler.

Tilmelding skal ske senest den 15. september, men husk ”først til mølle”!
Vi glæder os til en rigtig hyggelig tur…

Hilsen
Lisa Vinther og Henrik Jess Jensen