klubaften mandag den 3.3.2014 – Bike Fitting

Ændring til klubaften mandag den 3.3.2014

Aftenens emne er Bike Fitting – indlæg begynder kl. 1900.

Mange fagfolk vil gerne gøre bikefittning til raketvidenskab, men sådan behøver det ikke være. Denne aften vil jeg give nogle gode råd og lærer dig hvordan du laver et bikefit ved hjælp af gratis software og en smartphone. Vi gennemgår indstillinger af klamper, saddel position og styrets placering. Jeg holder 30 min oplæg med demonstration. Derefter følger en workshop hvor I selv skal prøve under instruktion. Medbring gerne computer og jeres cykel, hvis I ønsker at få den indstillet.

Mvh. Anders Lind, Fysioterapeut og tidl. licens-rytter.

Lisa Vinther er tilstede og vil udlevere bestilt tøj. Tøjbestilling kan foretages på klubbens hjemmeside
www.aacr.dk

Indbydelse til standerhejsning 2014

Hermed indbydes alle klubbens medlemmer + familie til et af årets helt store begivenheder i AaCR – nemlig standerhejsning.

Vi håber på talstærkt fremmøde, så mød op i klubben

Lørdag den 15. marts kl 10.00

Der vil af trænerne blive tilrettelagt forskellige ruter, så alle såvel store som små, har mulighed for at få nogle gode timer på cyklen.

Vi gør opmærksom på, at forældre er meget velkomne til at cykle med.

Efter en forhåbentlig god og veloverstået tur på cyklen, mødes vi i klubben, hvor der vil blive serveret suppe, kage, sodavand og kaffe/te.
Af hensyn til indkøb skal tilmelding ske til Lisa Vinther 61 72 14 19

På glædeligt gensyn til nogle hyggelige timer

PS. vi modtager gerne et på kager til arrangementet. Skulle nogle lade sig friste til at bage, sms da til: Lisa Vinther 61 72 14 19

Copenhagen Gran Fondo: Hjælpere søges

Kære klubformænd,

I forbindelse med Copenhagen Gran Fondo 2014 søges der 300 hjælpere.

Alle hjælpere får et gavekort + fuld og god forplejning gennem hele dagen, og de der tilmelder sig inden d. 15. marts 2014 deltager desuden i lodtrækningen om fine præmier.

Copenhagen Gran Fondo er en del af den internationale World Cycling Tour. Der skal køres enkeltstart i Helsingør den 30. maj og samlet start med start og mål i København den 1. juni.

Vi håber, at I vil videreformidle forespørgslen til jeres medlemmer. Se venligst vedhæftede dokument for oplysninger omkring tilmelding m.m.

Med venlig hilsen

Mie Bekker Lacota
Administrativ assistent

Danmarks Cykle Union
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
 

Dir.: +45 4326 2802
Mail: dcu@dcu-cykling.dk
www.cyklingdanmark.dk

Udgivet i DCU