Bike Camp og Kaptajnkursus 2014

BIKE CAMP 2014:

Det går forrygende, så godt at Campen i uge 27 er udsolgt. DERFOR, afholder vi en ekstra BIKE CAMP i uge 31. Stedet bliver Slette Strand Feriecenter, og det bliver fra torsdag den 31. juli til søndag den 3. august

KAPTAJNKURSUS 2014:

 Her går det næsten lige så godt, de to planlagte kurser er udsolgt, så vi planlægger et ekstra Kaptajnkursus. Det bliver den 25. og 26. april. Stedet for kurset bliver på Hotel Scandic i Odense.

 

TILMELDING TIL BÅDE CAMP OG KAPTAJNKURSUS TIL UNDERTEGNEDE.

Med venlig hilsen

Bent Skov

Udviklingskonsulent

Danmarks Cykle Union

Mobil: +45 20 16 53 58

Mail: bent.skov@dcu-cykling.dk

www.cyklingdanmark.dk

Inbydelse Bike Camp 2014 Slette strand

Indbydelse Kaptajnkursus 2014

 

Udgivet i DCU

XCM MTB maraton løb i Randers d. 8. juni 2014

MTB Randers afholder MTB Marathon løb søndag d. 08. juni 2014, for både licens- og motionsryttere. Attraktivt for et bredt felt af ryttere, med hele 19 forskellige klasser, og pengepræmier i samtlige klasser. I alt er der pengepræmier for over kr. 33.000,00 plus der vil være mange gode lodtrækningspræmier. Med en udfordrende rute, og stort målområde med forskellige events og stande, lægger klubben stilen til en god dag for både ryttere og publikum.

Ruten:
Løbsruten har en ny og spændende linjeføring, og er IKKE den samme, som den markerede rute, (Blåt spor) hvor mange træner jævnligt. ”Vi har fjernet en del af transportstykkerne og tilføjet flere nye spor med en masse fede singletrack samt op- og nedkørsler. Ruten er virkelig sjov, hård og udfordrende at køre – dette er nok Danmarks hårdeste MTB Marathon løbsrute”, forklarer en af mændene bag løbet Lasse Sommer.
Ruten er 26 km lang og har 660 hm pr. omgang. Der skal køres 1 til 4 omgange, alt afhængig af, hvilken klasse man tilmelder sig
Der er elektronisk tidtagning i alle klasser via Sportstiming.

Forplejning:
For rytterne vil der være to depoter på selve ruten. For publikum er der mulighed for at købe forplejning under løbet i målområdet, og efter løbet åbner pølsevognen for alle.

Præmier:
Klubbens sponsorer har sørget for pengepræmier i samtlige 19 klasser. Der bliver en festlig præmieoverrækkelse efter løbet.

Tryk på dette link for at komme til siden med priser og tilmelding: http://www.mtb-randers.dk/index.php/auto-generer-fra-titel Dette link sender dig til vores løbs-hjemmeside med rutebeskrivelse: http://www.mtb-randers.dk/index.php/rutebeskrivelse Vi håber at i vil tage godt imod vores nye klassiker – vi vil gøre alt for at netop denne dag bliver lidt speciel…

Vi ses i Randers søndag d. 8. juni kl. 7.00 – Vi er klar! Er du?

Med venlig hilsen
MTB Randers

Cykelsport på Hjørring Bibliotek – mød Henik Liniger fra DR-sporten!

Henrik Liniger et tilbud fra Hjørring Bibliotek Henrik Liniger skilt

 

I en indstilling til kåring af Årets Reporter 2013 lød en begrundelse for, at det skulle være Henrik Liniger, sådan:

At høre Henrik Liniger kommentere Tour de France direkte i radioen kan bare ikke lade være med at gøre lytterne glade. Så fantastisk er han. Henrik er en kilde af ren energi. Han er entusiasme og viden samlet på allerbedste vis. Her eksisterer kedelige etaper ikke. Der er altid noget der fascinerer.

 

Ud fra store viden om og kærlighed til cykelsporten vil Henrik Liniger i sit foredrag forsøge at give svaret på spørgsmålet:

 

KAN VI STOLE PÅ DIG?

Det spørgsmål har mange cykelryttere fået gennem tiden, når de har leveret store præstationer på landevejene. Alt for ofte har svaret vist sig at være nej: Fra Lance Armstrongs benhårde dopingregime til Michael Rasmussens spind af løgne, der til sidst fældede ham.

 

Alligevel er cykelsporten mere populær end nogensinde og tryllebinder hundredtusindvis af danskere hver sommer.

 

Hør DR Sportens cykelsportskommentator gennem 12 år, Henrik Liniger, fortælle historien om cykelsportens smukke og beskidte sider og giver sit bud på, hvorfor cykelsporten fortsat fascinerer, alle dopinghistorierne til trods.

 

Kan vi stole på dig?

Henrik Liniger fra DR-sporten fortæller om cykelsport

Torsdag 20. marts kl. 19 på Hjørring Bibliotek