Ultimate Web flytter og får nyt navn.

NORDJYSK BUREAU KLAR TIL AT UDFORDRE DE TUNGE DRENGE I BRANCHEN

De to nordjyske vækstkometer Ultimate Web A/S og konXion ApS valgte sidste år at forlove sig med henblik på et snarligt ægteskab. Nu er ægteskabet en realitet, og de to virksomheder flytter sammen under samme tag med ny fælles identitet under navnet KONXION.

Den 1. juli 2014 kommer der nyt liv i arkaden i Slotsgade 27 i Aalborg, når intet mindre end 30 kreative hoveder flytter ind på 2. sal. Dermed har et af landsdelens største digitale bureauer set dagens lys.

AMBITIONERNE FEJLER INTET
Den nye dreng i klassen er ikke bange for at bide skeer med de store aktører på markedet. I en fælles udtalelse fra de tre partnere Dennis Tranekær Hostrup, Troels Vest Jensen og Thomas Thomsen lyder det:

”Vi har nu taget første spadestik til at skabe et af Danmarks mest succesfulde digitale bureauer. Vi opnår en størrelse, hvor vi besidder alle digitale kompetencer inhouse. Ved at samlealle kompetencerne under samme tag kan vi for alvor begynde at udnytte synergierne mellem web og sociale medier. Vores mål er at være den ultimative digitale samarbejdspartner”.

KONXION er nu et 360 graders digitalt bureau, som varetager alle discipliner indenfor kommunikation, web og sociale medier. Flere vellykkede fællesprojekter danner grundlag for fusionen, hvor analyse af digital adfærd og anvendelse af brugerdata er omdrejningspunktet. I 2012 blev konXion ApS kåret til Aalborgs mest innovative virksomhed, og det er netop den viden, som flere af løsningerne bygger på.

DEN ULTIMATIVE LØSNING
Ultimate Web A/S er virksomheden bag det succesfulde CMSUltimize, som op mod 1000 danske virksomheder anvender til opdatering og vedligeholdelse af webside og webshop. Ultimize vil fortsat være produktnavnet i det nye setup, og kommer nu til at stå endnu stærkere.

Systemet bliver nemlig udbygget til også at understøtte sociale medier og social shopping, således at kunderne kan styre hele deres online tilstedeværelse fra ét og samme sted.

DEN ULTIMATIVE IDENTITET
I tillæg til giftermålet og det fælles navn følger også en ny identitet, der er præget af værdier som; kreativitet, mangfoldighed, frihed, fleksibilitet og dynamik. En smagsprøve på den nye identitet kan blandt andet opleves på www.konxion.dk

KONXION, der nu flytter hovedkvarteret til Aalborgs kulturelle spændingsfelt, midt mellem Nordkraft, Friis, Utzon Center og Musikkens Hus, er også repræsenteret med mindre afdelinger i Aarhus og København. Fra de tre kontorer serviceres både små og store virksomheder. Referencelisten tæller blandt andet Kop & Kande, Lene Bjerre Design, DESMI, Nilfisk, INTERSPORT, Carletti, Stofa, PhotoCare og Folketinget.

YDERLIGERE INFORMATION
Dennis Tranekær Hostrup, partner            T 51 92 76 57
Troels Vest Jensen, partner                     T 29 72 75 80
Thomas Thomsen, partner                       T 31 48 08 58
Lars Granat Jensen, kommunikationschef T 31 73 70 07