CX løb Bjerringbro

Hej

Cyclocross er en af de hastigst voksende cykel discipliner – drevet af at det er en sport som er kort, intens og meget tilskuer/deltager venlig, på korte og kompakte ruter hvor alle kan være med men også hvor den med den gode teknik helt automatisk får en fordel.

Viborg Cycling afvikler, søndag den 11-oktober, i Bjerringbro sæsonens første CX løb i Jylland – som samtidig er første afdeling af Post-Cuppen med deltagelse af den danske elite.

Ud over alle de almindelige licens klasser så startes CX festen med en motions start af en times varighed, som er perfekt for alle som enten vil snuse til sporten for at se om det er noget for ham eller hende , eller for dem som gerne vil køre noget ræs i Danmarks fedeste vinter sport.

Alle løbene må gerne køres på MTB.

Jeg har vedhæftet en .pdf plakat som jeg håber at I vil dele med klubbens medlemmer.

Yderlig information kan findes på Facebook under DCU cyklecross

 

eller på tilmelding.dcu-licens.dk

Happy Days

Michael Barner
Viborg Cycling

Cykel-sponsor-plakat A3_2015

Tønder Bov

Hej alle cykelryttere og forældre i Aalborg Cykle-Ring

Igen i år arrangeres der til årets sidste cykelløb i Tønder-Bov den 25.-26. og 27. september 2015. Mulighed for fælles overnatning for klubbens ryttere og forældre. Efter ”først til mølle princippet”

Vi overnatter på Aabækhytten, Avbækveigvej 50, 6200 Aabenraa. Her er der plads til 50 personer. Overnatning i hytten inkl. forplejnng koster 150 kr. pr. snude – uanset om du vælger 1 eller 2 nætter. Og til campingfamilierne så er der mulighed for, at sætte sin vogn i gården.

U11-13-15 og U17 skal medbringe luftmadrasser. Da de sover i fællesrum…

Line Egtoft Jensen er kontaktperson til tur/hytte/kørsel

Vi har Aabækhytten fra fredag ved 19-tiden til søndag frokost. Vi vil gerne når I tilmelder jer, at det sker på sms til 26997173. Og når den er modtaget, sendes der bekræftelse tilbage…..Og at i skriver hvornår i forventer, at ankomme? Antal personer? Hvad i gerne vil hjælpe med (læs nedenstående) Husk mobilnummer eller mailadresse i kan træffes på.

Forplejning er: 2 gange morgenmad, 2 gange middagsmad (lørdag og søndag) og aftensmad lørdag aften…..

Vi skal bruge hjælp til nedenstående og der skal meldes tilbage ved tilmelding. Hvad i vil sættes på… Rytterne er fritaget…:

-Enten Morgenmad lørdag, søndag, middagsmad el. aftensmad lørdag.

-Oprydning inden afgang…

Da der kun er 9 pladser i bussen incl. chauffør. Appellere vi til, at I angiver om i kan have nogle ryttere med i bilerne. Tilmelding til fælleskørsel skal ske i webshoppen. Kørsel sker ud fra klubbens almindelige regler.

Tilmelding skal ske senest den 15. september, men husk ”først til mølle” !0) til Line på sms (mobil nummer 26997173)

Vi glæder os til en rigtig hyggelig tur.