Klubmesterskab i enkeltstart på flyvestationen i Vadum

Vi gentager successen fra sidste år. Onsdag den 8. Juni afholdes der enkeltstart på flyvstationen i Vadum. I skal stå klar til start kl 17.00.

Der vil være stående kage og kaffe efter løbet.

Det er vigtig jeg får navne på alle også hvis i har jeres familie eller kærester med. Da jeg skal give vagten en liste. For i kan komme ind.

Tilmelding sent 4. Juni på mobil 61721419

Vi har brug for 5 flagposter

Mvh bestyrrelsen i AACR

Hjælp til Nordjylland Rundt!

Kære rytter, forældre og venner af klubben

Så skal vi til at i gang med forberedelserne til Nordjylland Rundt lørdag 4. juni 2016 sammen med Cykel Club Hjørring. I den forbindelse har vi brug for en mange frivillige hjælpere. AaCR står for målområdet på kasernen og depotet i Gandrup og Brønderslev. Vi har derfor brug for ”at vi løfter i flok”. Der er opgaver af forskellig tidslængde. Det gælder både fredag den 3. og lørdag den 4. juni 2016.

 

Arbejdsopgaver fredag 3. juni: Opsætning af målområde (borde/stole indenfor). Opsætning af hegn og telte udenfor. Udlevering af numre i sekretariatet.

Arbejdsopgaver lørdag 4. juni: Løbsafvikling, opsætning morgen af ruteskilte, nedtagning lørdag aften af ruteskilte, forplejning til hjælpere og ryttere, salg af øl/vand, chauffør til masterbil i Lady Tour, fotograf på ruten, diverse serviceopgaver i målområdet, depothjælper i Gandrup.

 

Som der fremgår af ovenstående er der brug for ca. 8-10 hjælpere fredag til opsætning på kasernen fra 12-15. Og rigtig mange til løbsafviklingen lørdag fra 6.00-20.00. Hvis I kan melde tilbage med hvad tidsrum du/I har mulighed for at hjælpe – er det en kæmpe hjælp – tak.

Og hvis du/I har nogle ønsker til opgavetype vil jeg selvfølgelig prøve at imødekomme disse.

Kom frisk og send en mail eller sms. Hvorefter jeg vil uddelegere arbejdsopgaver, og hurtigst muligt vende tilbage…

Tilmelding bedes ske senest den 11. maj til Lisa Vinther på e-mail: frauvinther@hotmail.com eller sms 61721419

 

Jeg vil gerne i denne anledning appellere til hvor vigtigt det er vi står sammen som klub og løfter opgaven i fællesskab. Da vi ikke havde ret mange seniorer til, at hjælpe til vores eget løb. Appellere vi KRAFTIGT til, at I giver en hånd med her. Og det gælder både NYE/GAMLE medlemmer. Det er 2 gange om året der skal hjælpes til.

 

Mange sportslige hilsner

Lisa & Ingrid Broe 😉